Skip to content

Smartmi

Giveaway – Smartmi Air Purifier P2

Selv om pollen allerede svever i luften, er det aldri for sent å ta kontroll over dine allergisymptomer! Air Purifier P2 er din pålitelige løsning for å redusere dine allergisymptomer ved effektivt å rense inneluften for pollenpartikler. Delta i vår konkurranse for sjansen til å vinne en Air Purifier P2 til en verdi av 2290 SEK og ta det første skrittet mot et allergifritt hjem!

Slik konkurrerer du

  • Følg @smartminordics
  • Lik innlegget
  • Tagg to venner som trenger å ta kontroll over allergisymptomene sine i pollensesongen ved hjelp av en luftrenser! - Delta flere ganger ved å tagge to nye personer.

Du som konkurrerer, må være over 18 år og bosatt i Sverige eller Norge. Konkurransen varer mellom 13/5-2024 till 20/5-2024. Personen som vinner vil bli kontaktet av @smartminordics via Instagram, ikke senare enn 24/5-2024. Konkurransen er ikke sponset, arrangert eller administrert av Instagram eller Facebook.

Konkurransebetingelser:

Konkurransen arrangeres av Gandalf Distribution AB i samarbeid med Smartmi Smartmi. Premien er luftrenseren Smartmi Air Purifier P2 til en verdi av 2290 nok og gjelder personer over 18 år og bosatt i Sverige eller Norge. Konkurransen varer mellom 13/5-2024 till 20/5-2024. Vinneren vil bli kontaktet via direktemelding på Instagram av @smartminordics etter at konkurranseperioden er avsluttet, senest 24/5-2024.
 
Du deltar i konkurransen ved å følge @smartminordics på Instagram og like og kommentere det aktuelle innlegget. Tagg to personer og motiver og fortell dem at ta kontroll over allergisymptomene sine i pollensesongen ved hjelp av en luftrenser Air Purifier P2 luftrenser. Det er totalt én (1) person som blir tildelt prisen – en Smartmi Air Purifier P2 til en verdi av 2290 nok. Gandalf Distribution AB vil sende enheten til vinneren og dekke fraktkostnader.
 
Vinneren vil bli trukket tilfeldig av de ansvarlige for @smartminordics og avgjørelsen kan ikke ankes. Premien må aksepteres som den er og kan ikke byttes til andre varer eller kontanter. Dersom vi ikke får svar og kontakter vinneren innen en uke, vil personen bli diskvalifisert fra konkurransen og en ny vinner trekkes. Vi aksepterer kun én påmelding per person. Ved mistanke om svindel har vi rett til å se bort fra innsendte bidrag. Vi forbeholder oss retten til å endre eller oppdatere vilkårene og betingelsene i løpet av konkurransen. For eventuelle spørsmål, send e-post; smartmi@gandalf.se 
 
Vinnerens personopplysninger vil ikke bli delt med tredjeparter. Vi kan lagre personopplysninger om vinneren i opptil 90 dager etter at konkurransen er avsluttet. Gandalf Distribution AB vil ikke lagre for på noen måte å behandle dataene dine i forbindelse med din deltakelse i Instagram-konkurransen som Gandalf Distribution AB holder gjennom @smartminordics Instagram-kontoen. Vi vil derfor ikke bruke opplysningene dine til innsamling, registrering, lagring, behandling eller formidling av dine personopplysninger. For spørsmål kontakt @smartminordics eller smartmi@gandalf.se
 
Eventuell gevinstskatt betales av vinneren.

Ved å delta i konkurransen godtar du konkurransereglene og betingelsene.
Konkurransen arrangeres av Gandalf Distribution AB i samarbeid med Smartmi og er ikke arrangert, sponset eller administrert av Facebook eller Instagram.
 
Vinnerbetingelser

Premien er personlig og kan ikke tildeles andre enn vinneren. Premien sendes vinneren så snart bekreftelse er mottatt fra privatpersonen. Premien er en Smartmi Air Purifier P2 verdt 2290 nok.

Om produktet

Smartmi Air Purifier P2

Smartmi Air Purifier 2 bruker et aktivt kullfilter sammen med et ekte HEPA-filter for å effektivt rense luften i hjemmet. I tillegg har den et UV-lys, som fungerer sammen med hepa- og karbonfiltrene for å eliminere 99 % av alle bakterier naturlig. På grunn av sin stille drift og maksimale 30dB desibelnivå, er luftrenseren ideell for bruk om natten. Den skandinaviske designen gjør at den smelter inn i omgivelsene og kan rense luften i rom opptil 45m2.