Skip to content

Smartmi

Giveaway – Smartmi Air Purifier P1

Deltak i vår konkurranse for sjansen til å vinne vår luftrenser, Air Purifier P1, til en verdi av 1790 NOK! Med sitt avanserte rensesystem kan du skape en renere og friskere atmosfære i hjemmet ditt, noe som er spesielt velkomment i sommermånedene når allergener og andre urenheter er vanligere.


Slik konkurrerer du
  • Følg @smartminordics
  • Lik innlegget
  • Tagg to venner i kommentarfeltet som også ville elske å puste inn frisk og ren luft med hjelp av en Air Purifier P1! -Delta flere ganger ved å tagge to nye personer.
 
Du som konkurrerer, må være over 18 år og bosatt i Sverige eller Norge. Konkurransen varer mellom 10/6-2024 till 17/6-2024. Personen som vinner vil bli kontaktet av @smartminordics via Instagram, ikke senare enn 24/6-2024. Konkurransen er ikke sponset, arrangert eller administrert av Instagram eller Facebook
 

Konkurransebetingelser:

Konkurransen arrangeres av Gandalf Distribution AB i samarbeid med Smartmi Smartmi. Premien er luftrenseren Smartmi Air Purifier P1 til en verdi av 1790 nok og gjelder personer over 18 år og bosatt i Sverige eller Norge. Konkurransen varer mellom 10/6-2024 till 17/6-2024. Vinneren vil bli kontaktet via direktemelding på Instagram av @smartminordics etter at konkurranseperioden er avsluttet, senest 24/6-2024.
 
Du deltar i konkurransen ved å følge @smartminordics på Instagram og like og kommentere det aktuelle innlegget. Tagg to personer og motiver dem ved å fortelle dem at de kan nyte frisk og ren luft med hjelp av luftrenseren Air Purifier P1. Det er totalt én (1) person som blir tildelt prisen – en Smartmi Air Purifier P1 til en verdi av 1790 nok. Gandalf Distribution AB vil sende enheten til vinneren og dekke fraktkostnader.
 
Vinneren vil bli trukket tilfeldig av de ansvarlige for @smartminordics og avgjørelsen kan ikke ankes. Premien må aksepteres som den er og kan ikke byttes til andre varer eller kontanter. Dersom vi ikke får svar og kontakter vinneren innen en uke, vil personen bli diskvalifisert fra konkurransen og en ny vinner trekkes. Vi aksepterer kun én påmelding per person. Ved mistanke om svindel har vi rett til å se bort fra innsendte bidrag. Vi forbeholder oss retten til å endre eller oppdatere vilkårene og betingelsene i løpet av konkurransen. For eventuelle spørsmål, send e-post; smartmi@gandalf.se
 
Vinnerens personopplysninger vil ikke bli delt med tredjeparter. Vi kan lagre personopplysninger om vinneren i opptil 90 dager etter at konkurransen er avsluttet. Gandalf Distribution AB vil ikke lagre for på noen måte å behandle dataene dine i forbindelse med din deltakelse i Instagram-konkurransen som Gandalf Distribution AB holder gjennom @smartminordics Instagram-kontoen. Vi vil derfor ikke bruke opplysningene dine til innsamling, registrering, lagring, behandling eller formidling av dine personopplysninger. For spørsmål kontakt @smartminordics eller smartmi@gandalf.se
 
Eventuell gevinstskatt betales av vinneren.
Ved å delta i konkurransen godtar du konkurransereglene og betingelsene.
Konkurransen arrangeres av Gandalf Distribution AB i samarbeid med Smartmi og er ikke arrangert, sponset eller administrert av Facebook eller Instagram.
 
Vinnerbetingelser
Premien er personlig og kan ikke tildeles andre enn vinneren. Premien sendes vinneren så snart bekreftelse er mottatt fra privatpersonen. Premien er en Smartmi Air Purifier P1 verdt 1790 nok.
 

Om produktet

Smartmi Air Purifier P1
Smartmi luftrenser P1 har et elegant design med jevn luftstrøm. Den høyeffektive rensingen oppnås ved hjelp av True HEPA-filter - et kvalitetsfiltermateriale som renser inneluften uten problemer. Luftrenseren er stille og når bare 19db i nattmodus, og kan derfor brukes problemfritt om natten. Den skandinaviske designen gjør at den smelter inn i omgivelsene.