Zum Inhalt springen

Smartmi

Giveaway – Smartmi Air Purifier 2

Jag har tidigare berättat om vår luftrenare Smartmi Air Purifier 2. För oss har den varit en räddning i byggdammet. Den går också på högvarv nu när det går magsjukor och förkylningar då den rengör luften från virus- och bakteriepartiklar. Den är även toppen för allergiker som har problem med exempelvis pollen eller pälsdjur!

Delta i min tävling tillsammans med @smartminordics där någon av er kan vinna en Air Purifier 2 till ett värde av 2690kr. För att delta:
  • Följ @smartminordics & @snickargladjen.
  • Gilla inlägget
  • Tagga två vänner i kommentaren som hade uppskattat ett hem fritt från onönskade och skadliga luftburna partiklar. Delta fler gånger genom att kommentera och tagga två nya personer.

 
Du som delta måsta vara +18 år och bosatt i Sverige eller Norge. Tävlingen pågår från 05.03.2024 till 12.03.2024. En vinnare dras och kontaktas av @smartminordics via Instagram, senast 18.03.2024. Tävlingen är inte sponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook.

Tävlingsvillkor.

Tävlingen arrangeras av Gandalf Distribution AB i samarbete med Smartmi. Vinsten är luftrenaren Smartmi Air Purifier 2 till ett värde av 2690 sek. Tävlingen gäller för privatpersoner som är 18 år eller älder och som är bosatta i Sverige eller Norge. Tävlingen pågår mellan 5/3-2024 till 12/3-2024. En vinnare dras och kontaktas av @smartminordics via direktmeddelande på Instagram efter att tävlingsperioden är avslutad, senast den 18/3-2024.

 

Du deltar i tävlingen genom att följa @smartminordics och @snickargladjen  på Instagram samt gilla och kommentera det aktuella inlägget. Tagga två personer samt motivera och berätta att dom hade uppskattat ett hem fritt från onönskade och skadliga luftburna partiklar. Delta fler gånger genom att kommentera och tagga två nya personer. Det är totalt en (1) personer som tilldelas en Smartmi Air Purifier 2 till ett värde av 2690 sek. Gandalf Distribution AB kommer att skicka enheten till vinnaren samt stå för fraktkostnader.

 

Vinnaren dras slumpmässigt av ansvariga för @smartminordics och beslutet går inte att överklagas. Priset måste accepteras som det är och kan inte bytas mot andra varor eller kontanter. Om vi inte får respons och kontakt med vinnaren inom en vecka, diskvalificeras personen från tävlingen och en ny vinnare dras. Vid misstanke om fusk har vi rätt att bortse från inskickade bidrag. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller uppdatera villkoren under tävlingens gång. Vid eventuella frågor maila; smartmi@gandalf.se

 

Vinnarens personliga information kommer inte att delas med tredje part. Vi kan komma att spara personuppgifter om vinnaren i upp till 90 dagar efter avslutad tävling. Gandalf Distribution AB kommer inte att spara för att på något sätt bearbeta dina uppgifter i samband med att du deltar i Instagram tävlingen som Gandalf Distribution AB håller genom @smartminordics Instagramkonto. Vi kommer alltså inte använda dina uppgifter för insamling, registrering, lagring, bearbetning eller spridning av dina personuppgifter. Vid frågor kontakta @smartminordics eller smartmi@gandalf.se

 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

När du deltar i tävlingen godkänner du tävlingsreglerna och villkoren.

Tävlingen arrangeras av Gandalf Distribution AB i samarbete med Smartmi och är inte arrangerad, sponsrad eller administrerad av Facebook eller Instagram.

 

Vinstvillkor.

Vinsten är personlig och kan inte tilldelas någon annan än vinnaren. Vinsten skickas till vinnaren så fort en bekräftelse är mottagen från privatpersonen. Vinsten är en Smartmi Air Purifier 2 som tilldelas till en person, till ett värde av 2690 sek.

Om produkten.

Smartmi Air Purifier 2

Smartmi Air Purifier 2 och dess högeffektiva reningsprocess använder ett True HEPA filter kombinerat med ett aktivt kolfilter – denna kombo renar inomhusluften utan problem. Luftrenaren är utrustad med ett uv-ljus som är ett komplement till hepa- och kolfiltret. Uv-ljuset utplånar 99% av alla bakterier utan att använda kemikalier. Luftrenaren är tystlåten och uppnår 30dB i nattläget och funkar därmed alldeles utmärkt att använda under nattetid. Dess skandinaviska design gör att den smälter in i sin omgivning och renar rum upp till 45m2.