Skip to content

Smartmi

Giveaway – Smartmi Air Purifier P2

Även om pollen redan svävar i luften är det aldrig för sent att ta kontroll över dina allergisymptom! Air Purifier P2 är din pålitliga lösning för att minska dina allergisymptom genom att effektivt rena inomhusluften från pollenpartiklar. Delta i vår tävling för chansen att vinna en Air Purifier P2 till ett värde av 2290 SEK och ta det första steget mot ett allergifritt hem!
För att delta:
  • Följ @smartminordics
  • Gilla inlägget
  • Tagga två vänner som behöver ta kontroll över sina allergisymptom under pollensäsongen med hjälp av en luftrenare! - Delta fler gånger genom att tagga två nya personer.

Du som deltar måsta vara +18 år och bosatt i Sverige eller Norge. Tävlingen pågår från 13/5-2024 till 20/5-2024. En vinnare dras och kontaktas av @smartminordics via Instagram, senast 24/5-2024. Tävlingen är inte sponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook.

Tävlingsvillkor:

Tävlingen arrangeras av Gandalf Distribution AB i samarbete med Smartmi. Vinsten är luftrenaren Smartmi Air Purifier P2 till ett värde av 2290 sek. Tävlingen gäller för privatpersoner som är 18 år eller äldre och som är bosatta i Sverige eller Norge. Tävlingen pågår mellan 13/5-2024 till 20/5-2024. En vinnare dras och kontaktas av @smartminordics via direktmeddelande på Instagram efter att tävlingsperioden är avslutad, senast den 24/5-2024.
 
Du deltar i tävlingen genom att följa @smartminordics på Instagram samt gilla och kommentera det aktuella inlägget. Tagga två personer samt motivera och berätta att dom behöver ta kontroll över sina allergisymptom under pollensäsongen med hjälp av luftrenaren Air Purifier P2. Delta flera gånger genom att kommentera och tagga två nya personer. Det är totalt en (1) personer som tilldelas en Smartmi Air Purifier P2 till ett värde av 2290 sek. Gandalf Distribution AB kommer att skicka enheten till vinnaren samt stå för fraktkostnader.
 
Vinnaren dras slumpmässigt av ansvariga för @smartminordics och beslutet går inte att överklagas. Priset måste accepteras som det är och kan inte bytas mot andra varor eller kontanter. Om vi inte får respons och kontakt med vinnaren inom en vecka, diskvalificeras personen från tävlingen och en ny vinnare dras. Vid misstanke om fusk har vi rätt att bortse från inskickade bidrag. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller uppdatera villkoren under tävlingens gång. Vid eventuella frågor maila; smartmi@gandalf.se
 
Vinnarens personliga information kommer inte att delas med tredje part. Vi kan komma att spara personuppgifter om vinnaren i upp till 90 dagar efter avslutad tävling. Gandalf Distribution AB kommer inte att spara för att på något sätt bearbeta dina uppgifter i samband med att du deltar i Instagram tävlingen som Gandalf Distribution AB håller genom @smartminordics Instagramkonto. Vi kommer alltså inte använda dina uppgifter för insamling, registrering, lagring, bearbetning eller spridning av dina personuppgifter. Vid frågor kontakta @smartminordics eller smartmi@gandalf.se
 
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

När du deltar i tävlingen godkänner du tävlingsreglerna och villkoren.
Tävlingen arrangeras av Gandalf Distribution AB i samarbete med Smartmi och är inte arrangerad, sponsrad eller administrerad av Facebook eller Instagram.

Vinstvillkor.

Vinsten är personlig och kan inte tilldelas någon annan än vinnaren. Vinsten skickas till vinnaren så fort en bekräftelse är mottagen från privatpersonen. Vinsten är en Smartmi Air Purifier P2 som tilldelas till en person, till ett värde av 2290 sek.

Om produkten.

Smartmi Air Purifier P2

Smartmi Air Purifier P2 är en exklusiv luftrenare med en högeffektiv luftreningsprocess som skapa med ett H13 True Hepa. P2 är högpresterande i sin reningsprocess och utplånar 99,98% av de luftburna partiklar man inte vill ha i sin närvaro. Under loppet av 10 minuter renar P2 en yta på ca 35m2 – den portabla och sladdlösa designen gör den enastående vilket också gör att denna produkt ligger i framkant med sina 24 timmars batteritid på lägsta inställningen.